Search found 14 matches

by III Wac III
Wed Nov 01, 2017 4:00 am
Forum: Models and Skins
Topic: 2017 Volcom SX Kit *PSD Release*
Replies: 50
Views: 13886

Re: 2017 Volcom SX Kit *PSD Release*

TF?
by III Wac III
Fri Sep 30, 2016 10:56 pm
Forum: Tracks
Topic: JGSX: 2017 PreSeason Supercross Round 2 By BikeGraphix: Cranberry Lake
Replies: 13
Views: 5598

Re: JGSX: 2017 PreSeason Supercross Round 2 By BikeGraphix: Cranberry Lake

Dude, These Tracks Are some of The Best made sx tracks i've raced on in a while. They are Fun. They have Good Traction. Its Good for Racing. The sections are Fun and Well Built.. Take This Threads Critisism with a Grain of salt my man. You are Making these tracks Prime. I'm not sure what edmonson is...
by III Wac III
Mon Aug 08, 2016 1:05 am
Forum: Racing
Topic: ProStyleMX.com | Whip Comp
Replies: 53
Views: 5878

Re: ProStyleMX.com | Whip Comp

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gxuBGqWKl0Q[/youtube]
by III Wac III
Sun Feb 15, 2015 3:22 am
Forum: Models and Skins
Topic: 2015 One Industries Gear
Replies: 15
Views: 11251

Re: 2015 One Industries Gear

For some reason I can't See The back of the Pants Where the One industries logo should be, like its invisible..
by III Wac III
Wed Apr 17, 2013 1:33 am
Forum: Model and Skin Editing
Topic: Im Having trouble with skinned gear..
Replies: 1
Views: 333

Im Having trouble with skinned gear..

Soo, I'm having trouble getting my neck brace back on the gear i Edited. I got my name and number to show up in-game but There isn't a neck brace anymore, just the jersey. I'm not sure what to do to get the neck brace back on the jersey with the sponsor's and my name and number. I'm also not sure if...
by III Wac III
Wed Oct 31, 2012 11:39 pm
Forum: Model and Skin Editing
Topic: I'll put 10 people's name and number on their gear.
Replies: 20
Views: 2180

Re: I'll put 10 people's name and number on their gear.

name: Wacker
Number: 355
font: thick black outline of white numbers:P

psd: http://www.mediafire.com/?jk4l6cxs7ojjas4
by III Wac III
Sun May 06, 2012 8:42 pm
Forum: Model and Skin Editing
Topic: New Numbers
Replies: 12
Views: 2764

Re: New Numbers

i got the white numbers to work but how do i get the black numbers to show up? i want them so i can see them on a white plastic aka my 450:)
by III Wac III
Thu Dec 15, 2011 2:14 am
Forum: General Discussion
Topic: 2011-12-08 snapshot
Replies: 114
Views: 12285

Re: 2011-12-08 snapshot

I'm not understanding this dose the gear already have to have the numbers on the jersey's too change the color? or.. feeling a little bit retarded right now:S
by III Wac III
Tue Nov 01, 2011 3:08 am
Forum: General Discussion
Topic: Help - How to play MX Simulator
Replies: 8
Views: 3097

Re: Help - How to play MX Simulator

It takes about a month befor you start looking like you ride as good as some of those video's man it just takes alot of practice that's all.. i had the same problem when i first started playing mxs too i felt like i would never be good at this game i couldn't even ride straight:S but now im good and...
by III Wac III
Wed Sep 21, 2011 2:26 am
Forum: General Discussion
Topic: Skin problems
Replies: 1
Views: 325

Skin problems

When i download a skin for helments or gear, ill have it downloaded and i can use it, i just can't see it? i just see default gear and up at top it says can't load w/e the gear or helment is.. can any one help me?
by III Wac III
Thu Sep 08, 2011 11:15 pm
Forum: Help / Troubleshooting
Topic: Won't let me online Online?
Replies: 3
Views: 444

Re: Won't let me online Online?

yea in the email a few lines down it says "The product registration key is:" and it has the code and i put that one in to the registration code place but i still can't get online..
by III Wac III
Thu Sep 08, 2011 10:59 pm
Forum: Help / Troubleshooting
Topic: Won't let me online Online?
Replies: 3
Views: 444

Won't let me online Online?

I dont understand how to get online.. i put my reg code into the registration code box at the main menu/multiplayer but when i try to connect to a server it says "connecting to server- key invalid - disconnecting - disconnected" what am i doing wrong? can any body help me out... :(

Go to advanced search