does anyone have stock settings?

Post anything about MX Simulator here. Please. I'm begging you.
jasonmx527
Posts: 1
Joined: Sat Mar 17, 2012 10:57 pm
Team: Privateer

does anyone have stock settings?

Postby jasonmx527 » Sat Mar 17, 2012 11:00 pm

I found some settings and they didnt work out so i need the stock ones

rewrew421
Posts: 1419
Joined: Thu Dec 13, 2007 12:41 am
Team: Privateer
Location: West Kentucky, USA

Re: does anyone have stock settings?

Postby rewrew421 » Sun Mar 18, 2012 2:22 am

settings for what?
D.Eckels #421 "The O-G"

User avatar
yzmxer608
Posts: 14654
Joined: Mon Dec 29, 2008 4:30 am
Team: Race Tech/SD
Location: Wisconsin, U.S.A

Re: does anyone have stock settings?

Postby yzmxer608 » Sun Mar 18, 2012 6:33 am

If you want to reset your advanced stability settings just change the main stability setting and they will reset. The stock suspension settings are all 50.
Image


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests