mxserver-2014-02-21-1221

Post anything about MX Simulator here. Please. I'm begging you.
jlv
Site Admin
Posts: 12174
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

mxserver-2014-02-21-1221

Postby jlv » Sat Feb 22, 2014 3:49 am

Changes:
  • Added --address option to bind to a specific IP address.
  • You can now set knockout times for each fall. See the "knockout" command in the readme for more info.
  • Added "broadcastto" command.
  • A unanimous vote will no longer restart a locked server.

mxserver-2014-02-21-1221

Tutorial on how to run a server, compiled by yzmxer608 located here.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
HondaRider746
Posts: 497
Joined: Thu Feb 09, 2012 9:59 pm
Team: Motosport.com
Location: Arizona

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby HondaRider746 » Sat Feb 22, 2014 5:16 am

Yay we can use knockouts now! I'm curious to see how people use it online, thanks JLV!
Image

I throw whips.

User avatar
Ronny_Rocket
Crushed Dissenter
Posts: 969
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 pm
Team: #UNBANOSweg
Location: England

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby Ronny_Rocket » Sun Feb 23, 2014 1:28 am

Sweet, thanks jlv :D
"I love being gay!" - Andy Hack 07/06/2014
"Im worth 100 Dollars" - Justin Wood 01/04/2014
Image
Owen Hillman | MotoRAD
Twitter: @OwenHillman
Instagram: @OwenHillman

User avatar
MotardMatt220
Posts: 1821
Joined: Tue Jun 05, 2012 9:59 pm
Team: Privateer
Location: UK

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby MotardMatt220 » Sun Feb 23, 2014 7:41 pm

Thanks jvlbnml
Image

User avatar
nioubie
Posts: 794
Joined: Fri Jun 22, 2012 1:48 pm
Team: *eMc*
Location: France
Contact:

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby nioubie » Mon Feb 24, 2014 12:01 pm

jlv wrote:Changes:
  • Added --address option to bind to a specific IP address.


what does it means ? did read that : Set the address that mxserver binds to. Default is any incoming address.
but doesn't really understand. :)

jlv
Site Admin
Posts: 12174
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby jlv » Tue Feb 25, 2014 12:59 am

It's for people who have multiple external IP addresses. You'd use that option to make separate servers for each IP.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
btrill135
Posts: 95
Joined: Tue Feb 18, 2014 11:04 am
Team: Privateer
Location: Tennessee

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby btrill135 » Thu Feb 27, 2014 2:20 am

Very new to the game and all this stuff but i just got the server and the walk through and read me file were very helpful and this is a sweet addition.I had a few people say they couldn't connect so i open/forward my ports should that do the trick? they haven't tried getting in since so i was just curious. Thanks for the help

User avatar
yzmxer608
Posts: 14894
Joined: Mon Dec 29, 2008 4:30 am
Team: Race Tech/SD
Location: Wisconsin, U.S.A

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby yzmxer608 » Fri Feb 28, 2014 3:16 am

It normally solves the problem, yes.
TeamHavocRacing wrote:If I had a nickel for every time someone asked for this, I would have a whole shitload of nickels.

User avatar
btrill135
Posts: 95
Joined: Tue Feb 18, 2014 11:04 am
Team: Privateer
Location: Tennessee

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby btrill135 » Fri Feb 28, 2014 4:11 pm

I had a problem last night when I got on my server I had myself and two others in lobby and whenever I was on server the bikes moved almost in slow motion. When I left the other two could ride no problem. However if I left to a public server with close to thirty riders there was no problems at all. I have previously rode on my server with another guy with no problems. any thoughts or ideas?

jlv
Site Admin
Posts: 12174
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby jlv » Fri Feb 28, 2014 11:44 pm

Raise the priority for the mxserver process.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
btrill135
Posts: 95
Joined: Tue Feb 18, 2014 11:04 am
Team: Privateer
Location: Tennessee

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby btrill135 » Sat Mar 01, 2014 5:02 pm

jlv wrote:Raise the priority for the mxserver process.


I'm a computer noob. How would i go about doing that?

User avatar
nioubie
Posts: 794
Joined: Fri Jun 22, 2012 1:48 pm
Team: *eMc*
Location: France
Contact:

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby nioubie » Sat Mar 01, 2014 5:26 pm

btrill135 wrote:
jlv wrote:Raise the priority for the mxserver process.


I'm a computer noob. How would i go about doing that?

ctrl alt supp - open task manager - right click on mxserver - define priority

User avatar
Paulo#33
Posts: 369
Joined: Mon Nov 14, 2011 11:33 pm
Team: Me and God

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby Paulo#33 » Mon Mar 17, 2014 2:23 am

Colored Broadcast message ? How to do it ?

And automatic broadast message ? Its possible ?
Hello i'm MotocrossPlays Channel
Image
Check out and subscribe
http://youtube.com/user/pingo33
Image

jlv
Site Admin
Posts: 12174
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby jlv » Mon Mar 17, 2014 2:54 am

It uses ANSI color codes. It also has to be in a script. There's an example here.

For automatic messages you can use the "at" command to schedule them.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
joey_2-fitty
Posts: 120
Joined: Fri Jan 10, 2014 12:26 am
Team: Privateer

Re: mxserver-2014-02-21-1221

Postby joey_2-fitty » Wed Dec 24, 2014 3:31 am

for some reason it wont let me add track in server in game
i will type
server,addtrack 0 5 100 2013.motosport.rf.national.rd06.southwick
and get "2013.motosport.rf.national.rd06.southwick" is not a valid track info file, i have it in my track info folder properly, what am i doing wrong?
Image


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: barneyy, Colin Moore #727, Ivan M., John23, mxracer.br, patrickv155 and 8 guests