2008-04-18 snapshot

Post anything about MX Simulator here. Please. I'm begging you.
jlv
Site Admin
Posts: 12382
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

2008-04-18 snapshot

Postby jlv » Fri Apr 18, 2008 4:58 am

This one has a separate menu to pick tracks. Also, if you missed the last snapshot thread, there is now flywheel damping that smooths out some oscillations.

Windows users: http://mxsimulator.com/snapshots/mx-2008-04-18.exe
Linux users: http://mxsimulator.com/snapshots/mxbin-2008-04-18

Replace mx.exe or mxbin with one of the above files. I'd keep a backup of the originals since these aren't well tested. (Really Voutare, it's barely tested!)

Mittocs
Posts: 1119
Joined: Tue Apr 15, 2008 1:30 am
Team: Vitamin Water
Location: Parker, CO
Contact:

Re: 2008-04-18 snapshot

Postby Mittocs » Fri Apr 18, 2008 6:27 am

Works great, good addition, thanks.
TEAM VITAMIN WATER YAMAHA
Image

MX SIMULATOR - IN MOTION

http://www.youtube.com/watch?v=I5NKNqRy-G0&hd=1 <--- WATCH IT!

gordy
Posts: 1099
Joined: Sat Jan 19, 2008 6:43 am
Team: Privateer
Location: Bathurst, Australia
Contact:

Re: 2008-04-18 snapshot

Postby gordy » Fri Apr 18, 2008 1:39 pm

hey,
has anyone else been having issues with getting the time trial mode to run on smithtown?
it seems to be working perfectly on all the other levels for me, but when i attempt to start one at smithtown, the loading screen freezes at "adding bikes...." and then i get a little popup in vista telling me that mx sim has malfunctioned and has had to shutdown.
any help in the matter is much appreciated.
Image

instupitious.

User avatar
DJ99X
Posts: 15461
Joined: Tue Jan 15, 2008 11:36 am
Team: El Chupamobra
Location: Upper Shit Creek, Sans Paddlington

Re: 2008-04-18 snapshot

Postby DJ99X » Fri Apr 18, 2008 1:54 pm

Yeah, I have the same problem too. I get it to work when I delete laps that have already been recorded, but even then, I start in the corner of the map. Weird....

Mumhra
Posts: 90
Joined: Sat Mar 01, 2008 8:54 am
Team: Privateer
Location: Belgium

Re: 2008-04-18 snapshot

Postby Mumhra » Fri Apr 18, 2008 3:07 pm

I'm on XP. And my game just crashes to desktop when trying to do a time trial on Smithtown.

billybob
Posts: 49
Joined: Mon Jan 07, 2008 9:56 am

Re: 2008-04-18 snapshot

Postby billybob » Fri Apr 18, 2008 5:50 pm

There seems to be a slight clutch issue under Linux, the bike won't move unless you flick the clutch, its just slightly off.

Voutare
Posts: 4891
Joined: Sun Jan 13, 2008 5:22 am
Team: Privateer
Location: Southern Vermont
Contact:

Re: 2008-04-18 snapshot

Postby Voutare » Fri Apr 18, 2008 6:31 pm

jlv wrote:Replace mx.exe or mxbin with one of the above files. I'd keep a backup of the originals since these aren't well tested. (Really Voutare, it's barely tested!)


Alright, I'll take your word for it. :D


Smithtown bug has been there for a while.

I think it has to do with timing gates, because usually it places you at the last gate before the takeoff, and I knowticed that there are unused ones on Smithtown which might cause problems.
Image


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: AHeckman2 and 7 guests