Mxserver Tutorial

Post anything about MX Simulator here. Please. I'm begging you.
guido #39
Posts: 17
Joined: Thu May 13, 2010 10:33 pm

Re: Mxserver Tutorial

Postby guido #39 » Sat May 15, 2010 8:07 pm

ok but if my buddy will connect there is only a problem called : WASECONNRESET?
What is the problem? please help
Greetz from germany

User avatar
yzmxer608
Posts: 15299
Joined: Mon Dec 29, 2008 4:30 am
Team: Race Tech/SD
Location: Wisconsin, U.S.A

Re: Mxserver Tutorial

Postby yzmxer608 » Sun May 16, 2010 3:32 am

Can you get in fine using 127.0.0.1?

I'm not sure on that dd, that would be a question for jlv.
TeamHavocRacing wrote:If I had a nickel for every time someone asked for this, I would have a whole shitload of nickels.

Wings
Crushed Dissenter
Posts: 447
Joined: Sun Nov 22, 2009 11:27 am

Re: Mxserver Tutorial

Postby Wings » Sun May 16, 2010 3:47 am

When i click the batch file it closes straight away, i right click run as admin and still closes. Can you help me asap.

User avatar
yzmxer608
Posts: 15299
Joined: Mon Dec 29, 2008 4:30 am
Team: Race Tech/SD
Location: Wisconsin, U.S.A

Re: Mxserver Tutorial

Postby yzmxer608 » Sun May 16, 2010 4:07 am

Check your args file (normally the trackinfo entries) for things like spaces or mispelled file names.
TeamHavocRacing wrote:If I had a nickel for every time someone asked for this, I would have a whole shitload of nickels.

Wings
Crushed Dissenter
Posts: 447
Joined: Sun Nov 22, 2009 11:27 am

Re: Mxserver Tutorial

Postby Wings » Sun May 16, 2010 4:24 am

If there is spaces in the info files, when i saved them, should they have spaces when i put them in my args file

User avatar
DJ99X
Posts: 15468
Joined: Tue Jan 15, 2008 11:36 am
Location: Land Down Under

Re: Mxserver Tutorial

Postby DJ99X » Sun May 16, 2010 4:27 am

Just replace the spaces with an _ in the info file name. Then use that exact same name in the args file

Wings
Crushed Dissenter
Posts: 447
Joined: Sun Nov 22, 2009 11:27 am

Re: Mxserver Tutorial

Postby Wings » Sun May 16, 2010 4:42 am

I think it works now; im not quite sure though. Heres a picture of the box i narrowly captures via printscreen, obviously it doesnt stay open still.

Image

User avatar
yzmxer608
Posts: 15299
Joined: Mon Dec 29, 2008 4:30 am
Team: Race Tech/SD
Location: Wisconsin, U.S.A

Re: Mxserver Tutorial

Postby yzmxer608 » Sun May 16, 2010 4:50 am

That looks right, if it closes right away still but looks like that I'm pretty sure it's something in your args file.
TeamHavocRacing wrote:If I had a nickel for every time someone asked for this, I would have a whole shitload of nickels.

chris465
Posts: 240
Joined: Fri Jan 16, 2009 6:17 am

Re: Mxserver Tutorial

Postby chris465 » Sun May 16, 2010 4:51 am

Probably something spelled wrong in your trackinfo lines that is what was cause me issues

jlv
Site Admin
Posts: 12941
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Mxserver Tutorial

Postby jlv » Sun May 16, 2010 4:55 am

Not sure why people don't run it from the command line when debugging, but if you absolutely refuse to, try putting "pause" at the end of the BAT script. That way it will wait for you to press a key before it disappears.

ddmx wrote:Does the bandwidth apply equally to upload and download speed from your isp? At my new place, time warner supplies a 5mb download, and .5mb upload speed. Would this be sufficient?

It's almost all upload. So you'd be good for 5, maybe 6 players.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

Wings
Crushed Dissenter
Posts: 447
Joined: Sun Nov 22, 2009 11:27 am

Re: Mxserver Tutorial

Postby Wings » Sun May 16, 2010 5:30 am

ive spelt everything right. Ill send u my files to see whats wrong.
http://www.mediafire.com/file/vwwoffiwdl3/Desktop.zip

User avatar
DJ99X
Posts: 15468
Joined: Tue Jan 15, 2008 11:36 am
Location: Land Down Under

Re: Mxserver Tutorial

Postby DJ99X » Sun May 16, 2010 5:36 am

If that black box stays open, it means that its working

Wings
Crushed Dissenter
Posts: 447
Joined: Sun Nov 22, 2009 11:27 am

Re: Mxserver Tutorial

Postby Wings » Sun May 16, 2010 5:41 am

Its not, thats the problem and to me everything looks fine ie; arg file and everything...

User avatar
DJ99X
Posts: 15468
Joined: Tue Jan 15, 2008 11:36 am
Location: Land Down Under

Re: Mxserver Tutorial

Postby DJ99X » Sun May 16, 2010 5:47 am

Instead of calling the args file "mxserver.exe --args-file serverargs", try calling it "serverargs"

Wings
Crushed Dissenter
Posts: 447
Joined: Sun Nov 22, 2009 11:27 am

Re: Mxserver Tutorial

Postby Wings » Sun May 16, 2010 6:03 am

Yeah, the same thing still.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests