Game performance

Post anything about MX Simulator here. Please. I'm begging you.
Brap Buds
Posts: 7
Joined: Thu Apr 13, 2017 4:50 am
Team: Gopro Racing

Game performance

Postby Brap Buds » Sat Dec 02, 2017 6:51 pm

Just last week i was able to run everything on max, 128 X 128 at 125 frames but now is runs at 55 and drops into the 40's. i have v-sync off and i do not know what it could be. please help me.

User avatar
Wahlamt
Posts: 5893
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden

Re: Game performance

Postby Wahlamt » Mon Dec 04, 2017 7:47 am

Brap Buds wrote:Just last week i was able to run everything on max, 128 X 128 at 125 frames but now is runs at 55 and drops into the 40's. i have v-sync off and i do not know what it could be. please help me.

Have you changed any other setting in game? Or could your computer have updated or something so it's running off of the integrated graphics chipset?

Brap Buds
Posts: 7
Joined: Thu Apr 13, 2017 4:50 am
Team: Gopro Racing

Re: Game performance

Postby Brap Buds » Mon Dec 04, 2017 11:54 pm

Wahlamt wrote:
Brap Buds wrote:Just last week i was able to run everything on max, 128 X 128 at 125 frames but now is runs at 55 and drops into the 40's. i have v-sync off and i do not know what it could be. please help me.

Have you changed any other setting in game? Or could your computer have updated or something so it's running off of the integrated graphics chipset?


i have my sim running off my nvidia geforce 940MX graphics card only and have vsync off and it still only runs 60 about. idk what is wrong with it.

jamie kinna
Posts: 88
Joined: Wed Dec 17, 2014 6:16 am
Team: Privateer

Re: Game performance

Postby jamie kinna » Tue Dec 05, 2017 12:42 am

what computer do you have
JUST GONNA SEEENND EEEET! :roll:


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: DonnieTheDealer, reddead422, Terdles, TheRuttedNewsChannel and 5 guests