Page 1 of 1

mxserver-2018-06-30-1412

Posted: Sun Jul 01, 2018 12:38 am
by jlv
Changes:
  • Padded ping packets for buggy routers that drop short packets.
  • Integrated Javascript interpreter. (See js/README.TXT for more info.)
  • Rewrote timeout/disconnect code to be more reliable.

mxserver-2018-06-30-1412.zip

Tutorial on how to run a server, compiled by yzmxer608 located here.

Re: mxserver-2018-06-30-1412

Posted: Tue Jul 03, 2018 3:03 pm
by onefoureight
Thanks mate

Re: mxserver-2018-06-30-1412

Posted: Tue Jul 03, 2018 8:07 pm
by LKR47
I think I'm going to have the most fun with chat filter :D

Re: mxserver-2018-06-30-1412

Posted: Wed Jul 04, 2018 12:42 am
by jlv
The example filter might be the most useless profanity filter ever made. Have fun!

Re: mxserver-2018-06-30-1412

Posted: Mon Jul 09, 2018 6:32 am
by Holt_619
Thank you so much for this, jlv!

Re: mxserver-2018-06-30-1412

Posted: Mon Jul 09, 2018 6:30 pm
by mxholmes
Hey JLV, having a problem with the Server Dashboard on my MXSLobby server, the top heading on my dashboard is commands, so I cant see players in lobby, timing and scoring, or even what track is on the server. Any help with this bug would be greatly appreciated!

Re: mxserver-2018-06-30-1412

Posted: Mon Jul 09, 2018 8:52 pm
by Wahlamt
mxholmes wrote:Hey JLV, having a problem with the Server Dashboard on my MXSLobby server, the top heading on my dashboard is commands, so I cant see players in lobby, timing and scoring, or even what track is on the server. Any help with this bug would be greatly appreciated!

PM the guy above, Holt_619, he's the owner of MXSLobby. I'll quote him to get his attention.
Holt_619 wrote:Previous poster said stuff.

Re: mxserver-2018-06-30-1412

Posted: Wed Sep 19, 2018 7:13 am
by jz38
I'm having an issue with opening the "mxserver" in the folder. It opens and then immediately closes. How do I fix this? I've tried deleting the folder and re-downloading several times and it is not working, still.

Re: mxserver-2018-06-30-1412

Posted: Wed Sep 19, 2018 8:40 am
by Wahlamt
jz38 wrote:I'm having an issue with opening the "mxserver" in the folder. It opens and then immediately closes. How do I fix this? I've tried deleting the folder and re-downloading several times and it is not working, still.

You're not meant to that one. Execute the .bat file, that runs the .exe file correctly. Also edit the .bat file to your UID, so you're the admin by default.