2560 x 1600 Resolution

Post anything about MX Simulator here. Please. I'm begging you.
awraskins
Posts: 81
Joined: Tue Jun 09, 2015 6:44 pm
Team: Vibrant Designs

2560 x 1600 Resolution

Postby awraskins » Tue Dec 04, 2018 3:11 am

just picked up a dell 3007wtp-hc monitor from my neighbor wich puts out 2560 x 1600 Resolution with dual link.
I haven't bought a cable yet so i can't test it. but can mx simulator go up to the res on default fullscreen?

User avatar
yzmxer608
Posts: 15301
Joined: Mon Dec 29, 2008 4:30 am
Team: Race Tech/SD
Location: Wisconsin, U.S.A

Re: 2560 x 1600 Resolution

Postby yzmxer608 » Tue Dec 04, 2018 3:34 am

Yes. I've actually forced it on a 1920x1200 monitor before using a custom resolution in the Nvidia control panel before.

Others may know better than me, but I think it can run at whatever you want it to, 4k even. Might just be hardware dependent.
TeamHavocRacing wrote:If I had a nickel for every time someone asked for this, I would have a whole shitload of nickels.

awraskins
Posts: 81
Joined: Tue Jun 09, 2015 6:44 pm
Team: Vibrant Designs

Re: 2560 x 1600 Resolution

Postby awraskins » Tue Dec 04, 2018 5:05 am

yzmxer608 wrote:Yes. I've actually forced it on a 1920x1200 monitor before using a custom resolution in the Nvidia control panel before.

Others may know better than me, but I think it can run at whatever you want it to, 4k even. Might just be hardware dependent.

what did you set the custom res to. cause everytime i go into default fullscreen, theres black bars and the top and bottom of the screen

User avatar
KTM57
Posts: 13575
Joined: Wed Jul 07, 2010 2:42 am
Team: Adept
Location: TX

Re: 2560 x 1600 Resolution

Postby KTM57 » Tue Dec 04, 2018 5:39 am

This is what I followed to force a supersampled res - I have to select to 2560x1440 rather than running Windows at 1440p and using default fullscreen. You may want to try setting up a custom resolution and seeing if that fixes your issue.


User avatar
Wahlamt
Posts: 6882
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: 2560 x 1600 Resolution

Postby Wahlamt » Tue Dec 04, 2018 7:02 am

I miss Luke hosting :cry:

Luca Tirone #48
Posts: 29
Joined: Fri Dec 30, 2016 8:10 pm
Team: Beuzi Team

Re: 2560 x 1600 Resolution

Postby Luca Tirone #48 » Tue Dec 04, 2018 5:28 pm

I with a GTX 1050 Ti I go in 4k and that's fine
Image
                    2017 MXS Italian Championship 2nd

User avatar
MxES_Pumu
Posts: 93
Joined: Sun Apr 09, 2017 9:45 pm
Location: Puticlub Petalos

Re: 2560 x 1600 Resolution

Postby MxES_Pumu » Tue Dec 04, 2018 7:00 pm

Luca Tirone #48 wrote:I with a GTX 1050 Ti I go in 4k and that's fine

what processor???
Image

Luca Tirone #48
Posts: 29
Joined: Fri Dec 30, 2016 8:10 pm
Team: Beuzi Team

Re: 2560 x 1600 Resolution

Postby Luca Tirone #48 » Tue Dec 04, 2018 10:10 pm

MxES_Pumu wrote:
Luca Tirone #48 wrote:I with a GTX 1050 Ti I go in 4k and that's fine

what processor???

AMD Ryzen 3 1200
Image
                    2017 MXS Italian Championship 2nd

Luca Tirone #48
Posts: 29
Joined: Fri Dec 30, 2016 8:10 pm
Team: Beuzi Team

Re: 2560 x 1600 Resolution

Postby Luca Tirone #48 » Tue Dec 04, 2018 10:13 pm

Is not a real 4k because I do not have the 4k monitor but then there is a nvidia thing that simulates the 4k on at 1080p and you see much better and on mx simulator it easily holds it
Image
                    2017 MXS Italian Championship 2nd


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests