Security problem when going to MX Simulator Forums?!?!

Post anything about MX Simulator here. Please. I'm begging you.
User avatar
ButterBall
Posts: 38
Joined: Thu Jan 24, 2019 1:04 am
Team: ButterBall Decals
Location: Chandler, AZ
Contact:

Security problem when going to MX Simulator Forums?!?!

Postby ButterBall » Sat Feb 02, 2019 12:47 am

Hey yall, i believe there is a problem within the website when trying to access https://forum.mxsimulator.com
Image
if anyone else is having this problem, then i think its a website security issue

User avatar
LKR47
Posts: 836
Joined: Fri Jan 18, 2013 4:26 am
Team: LCQ Studios
Location: Chicago, Illinois
Contact:

Re: Security problem when going to MX Simulator Forums?!?!

Postby LKR47 » Sat Feb 02, 2019 1:13 am

Just an expired certificate it looks like. Shift-Left click on the reload button. It will clear the website's cache.
Image

User avatar
dawsonsleeper
Posts: 821
Joined: Fri May 12, 2017 2:23 am
Location: Alaska
Contact:

Re: Security problem when going to MX Simulator Forums?!?!

Postby dawsonsleeper » Sat Feb 02, 2019 2:17 am

LKR47 wrote:Just an expired certificate it looks like. Shift-Left click on the reload button. It will clear the website's cache.

still not working for me, anytime the page reloads that comes up.
Image

Bubba40
Posts: 521
Joined: Thu Apr 18, 2013 3:30 am
Team: Kyb/Enzo

Re: Security problem when going to MX Simulator Forums?!?!

Postby Bubba40 » Sat Feb 02, 2019 2:42 am

dawsonsleeper wrote:
LKR47 wrote:Just an expired certificate it looks like. Shift-Left click on the reload button. It will clear the website's cache.

still not working for me, anytime the page reloads that comes up.
Image

jlv
Site Admin
Posts: 13126
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Security problem when going to MX Simulator Forums?!?!

Postby jlv » Sat Feb 02, 2019 3:29 am

I forgot to restart the http server after renewing the cert. Should be good now.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
dawsonsleeper
Posts: 821
Joined: Fri May 12, 2017 2:23 am
Location: Alaska
Contact:

Re: Security problem when going to MX Simulator Forums?!?!

Postby dawsonsleeper » Sat Feb 02, 2019 3:32 am

jlv wrote:I forgot to restart the http server after renewing the cert. Should be good now.

works great. thanks JLV!
Image


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests