Problem Changing Dynos

Post anything about MX Simulator here. Please. I'm begging you.
D.Eggroll
Posts: 9
Joined: Tue Feb 19, 2019 2:02 am
Team: Privateer

Problem Changing Dynos

Postby D.Eggroll » Mon May 27, 2019 6:36 am

Alright boys, so whenever I go in Notepad++ and try to change the dyno, it says notepad isn't responding. I just want to change a few skins over to different dynos but any help on this problem would be appreciated, thank you!

User avatar
Wahlamt
Posts: 7366
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Problem Changing Dynos

Postby Wahlamt » Mon May 27, 2019 10:08 am

What's your pc specs?

D.Eggroll
Posts: 9
Joined: Tue Feb 19, 2019 2:02 am
Team: Privateer

Re: Problem Changing Dynos

Postby D.Eggroll » Mon May 27, 2019 10:02 pm

Wahlamt wrote:What's your pc specs?

I don't have a pc, I have a HP laptop that I know nothing about except that's a HP, so sorry if that doesn't help.

User avatar
Wahlamt
Posts: 7366
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Problem Changing Dynos

Postby Wahlamt » Tue May 28, 2019 4:12 am

D.Eggroll wrote:
Wahlamt wrote:What's your pc specs?

I don't have a pc, I have a HP laptop that I know nothing about except that's a HP, so sorry if that doesn't help.

Could be that the program times out before it's fully opened maybe. I've never had problems with saf files, just the "tilemap" file.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests