Why am I lagging?!?

Post anything about MX Simulator here. Please. I'm begging you.
Flexarn27
Posts: 21
Joined: Sun May 26, 2019 10:25 am
Team: Madestickers.com

Why am I lagging?!?

Postby Flexarn27 » Wed May 29, 2019 3:11 pm

Why am I lagging? I keep get fps drop from 111 to 70 all the time, I have i5 4460, 8gb ram, 1050ti 4gb
I have this settnings:
https://gyazo.com/59904e8a4e624a8fdd342788245778cd

User avatar
TeamHavocRacing
Posts: 7248
Joined: Thu Nov 19, 2009 5:52 am
Team: Havoc Racing
Contact:

Re: Why am I lagging?!?

Postby TeamHavocRacing » Thu May 30, 2019 8:45 pm

It appears that there must've been a bunch of typos and misspellings in your config file.
変化がなければ、何かが私たちの中で眠り、めったに目覚めません

Flexarn27
Posts: 21
Joined: Sun May 26, 2019 10:25 am
Team: Madestickers.com

Re: Why am I lagging?!?

Postby Flexarn27 » Thu May 30, 2019 10:31 pm

TeamHavocRacing wrote:It appears that there must've been a bunch of typos and misspellings in your config file.

How do I fix that?

User avatar
TeamHavocRacing
Posts: 7248
Joined: Thu Nov 19, 2009 5:52 am
Team: Havoc Racing
Contact:

Re: Why am I lagging?!?

Postby TeamHavocRacing » Fri May 31, 2019 2:50 am

I have to apologize for a joke in poor taste about your typo. Again. It's from erode maybe. I really can't say. Get people to stop hacking and/or cheating and JLV can move forward with the rest of the to do list. Hell, we're lucky he's still interested.
変化がなければ、何かが私たちの中で眠り、めったに目覚めません

Flexarn27
Posts: 21
Joined: Sun May 26, 2019 10:25 am
Team: Madestickers.com

Re: Why am I lagging?!?

Postby Flexarn27 » Fri May 31, 2019 6:55 pm

TeamHavocRacing wrote:I have to apologize for a joke in poor taste about your typo. Again. It's from erode maybe. I really can't say. Get people to stop hacking and/or cheating and JLV can move forward with the rest of the to do list. Hell, we're lucky he's still interested.

LMAO I removed my config file and now it runs fine ahah

User avatar
NoFear345
Posts: 1585
Joined: Mon Mar 07, 2011 5:13 am
Team: IG: @dryan345
Location: California

Re: Why am I lagging?!?

Postby NoFear345 » Fri May 31, 2019 8:39 pm

Compress textures - Always
Image

User avatar
TeamHavocRacing
Posts: 7248
Joined: Thu Nov 19, 2009 5:52 am
Team: Havoc Racing
Contact:

Re: Why am I lagging?!?

Postby TeamHavocRacing » Fri May 31, 2019 8:55 pm

Jones also uncovered a fix to help with lag. While Sim is running, ctrl-alt-delete and go to task manager. There you will...

Click the Details tab. ...
Find the "MxSim" process. ...
Right-click your selected process. ...
Select Set priority. ...
Set priority level to Normal then set back to High.
変化がなければ、何かが私たちの中で眠り、めったに目覚めません


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests