Skin doesn't show up in game

Olsson32
Posts: 4
Joined: Sun May 31, 2015 4:38 pm
Team: Privateer

Skin doesn't show up in game

Postby Olsson32 » Sun May 31, 2015 4:58 pm

Hi, I have a problem I am using this ( viewtopic.php?f=25&t=30643 ) Template and the including .jm data to create a skin. I just put my numbers on the bike and saved it as a .PNG normal and the _norm. I named the single datas the following:

yz250f_fork_lower-Yamaha2015.jm
yz250f_fork_upper-Yamaha2015.jm
yz250f_frame-Yamaha2015.jm
yz250f_swingarm-Yamaha2015.jm
yz250f-Yamaha2015 #31
yz250f-Yamaha2015 #31_norm

So I tried to follow the steps of the tutorial, how to name the bikes. When i start the game, the bike looks like the default bike with a completly freaked out skin on it :/

I have the same issue with the 2015 Suzuki... Can anyone please help me? I dont know what to do....

User avatar
yzmxer608
Posts: 14976
Joined: Mon Dec 29, 2008 4:30 am
Team: Race Tech/SD
Location: Wisconsin, U.S.A

Re: Skin doesn't show up in game

Postby yzmxer608 » Wed Jun 03, 2015 7:17 pm

yz250f-Yamaha2015-#31.png
yz250f-Yamaha2015_norm.png
TeamHavocRacing wrote:If I had a nickel for every time someone asked for this, I would have a whole shitload of nickels.

Olsson32
Posts: 4
Joined: Sun May 31, 2015 4:38 pm
Team: Privateer

Re: Skin doesn't show up in game

Postby Olsson32 » Wed Jun 03, 2015 9:11 pm

yzmxer608 wrote:yz250f-Yamaha2015-#31.png
yz250f-Yamaha2015_norm.png


Thaaaaaank yoooooouuuuuu :) :D


Return to “Tutorials”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest