Erode button

Post your suggestions here
DougBauer19
Posts: 215
Joined: Mon Jun 30, 2014 11:13 pm
Team: BPR
Location: North Dakota

Erode button

Postby DougBauer19 » Wed Aug 30, 2017 3:31 am

So I've been thinking how erode is online only, and sometimes so many people are on and it gets laggy. And sometimes i want to ride erode on a specific track. I was thinking it would be cool if in the area where you change tracks and how many minutes/laps you want to do there would be an erode thing that goes from 0 to 100 erode settings. I don't know if anyone has thought of this or if it could be done but i think it'd be pretty cool.
"Me: Ronnie why didn't you whip the triple?"
"Ronnie Mac: I don't whip I listen to her purr."

User avatar
KTM57
Posts: 13382
Joined: Wed Jul 07, 2010 2:42 am
Team: Adept
Location: TX

Re: Erode button

Postby KTM57 » Wed Aug 30, 2017 3:41 am

Erode has actually been an option for offline single player since 2008! To use it, you will need to add to your target line on your MXS shortcut.

Right click on the shortcut and hit "properties."
Image

Add --erode followed by the erode value of your choice to the target line.
Image

DougBauer19
Posts: 215
Joined: Mon Jun 30, 2014 11:13 pm
Team: BPR
Location: North Dakota

Re: Erode button

Postby DougBauer19 » Wed Aug 30, 2017 9:19 pm

Oh i never knew that. But it would still be cool if jlv could make it in game.
"Me: Ronnie why didn't you whip the triple?"
"Ronnie Mac: I don't whip I listen to her purr."

damon99
Posts: 1195
Joined: Sat Mar 16, 2013 5:21 pm
Team: MXSG
Location: Indiana

Re: Erode button

Postby damon99 » Thu Aug 31, 2017 3:27 pm

It would actually be nice to have a menu to do all those things you usually have to type into the target line tho.
Image

User avatar
KTM57
Posts: 13382
Joined: Wed Jul 07, 2010 2:42 am
Team: Adept
Location: TX

Re: Erode button

Postby KTM57 » Sat Sep 02, 2017 8:00 pm

Definitely agreed!


Return to “Suggestion Box”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests