Request restart bind?

Post your suggestions here
User avatar
Posts: 800
Joined: Wed Feb 29, 2012 2:15 am
Team: Volcom
Location: NW Indiana

Request restart bind?

Postby T_Frye127 » Mon Jan 01, 2018 5:35 pm

not sure if its ever been brought up but i think it would be sick to have a key you can bind to request a restart.

maybe im just lazy 8)
Takin fatty rips n throwin fatty whips.

Ever seen a crippled kid ride a dirtbike? Ridge) (2015 MSA Championship)

User avatar
Posts: 2441
Joined: Thu Aug 06, 2015 12:11 am
Team: Vital MX Racing
Location: Michigan, USA

Re: Request restart bind?

Postby AHeckman2 » Mon Jan 01, 2018 5:42 pm

T_Frye127 wrote:maybe im just lazy 8)

me too :lol:

User avatar
Posts: 3325
Joined: Fri Jul 13, 2012 1:28 am
Location: Florida

Re: Request restart bind?

Postby Atom6246 » Mon Jan 01, 2018 5:56 pm

Check out my YouTube channel by clicking the pic below!

User avatar
Posts: 13441
Joined: Wed Jul 07, 2010 2:42 am
Team: Adept
Location: TX

Re: Request restart bind?

Postby KTM57 » Mon Jan 01, 2018 6:22 pm

You could really easily just set up a macro to hit the t button and type "server, restart" with an outside program.

User avatar
Posts: 15103
Joined: Mon Dec 29, 2008 4:30 am
Team: Race Tech/SD
Location: Wisconsin, U.S.A

Re: Request restart bind?

Postby yzmxer608 » Mon Jan 01, 2018 6:39 pm

^^ What he said. I've used autohotkey I used it to go through the sequence of taking screenshots for the environment map images.
TeamHavocRacing wrote:If I had a nickel for every time someone asked for this, I would have a whole shitload of nickels.

User avatar
Posts: 66
Joined: Mon Aug 01, 2016 12:14 am
Team: VlastMX

Re: Request restart bind?

Postby taelale » Fri Jan 05, 2018 4:54 pm

Just came here to suggest this

Return to “Suggestion Box”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest