Force Reload/Restart Button in Editor

Post your suggestions here
User avatar
ColtonD719
Posts: 190
Joined: Tue Jun 21, 2016 4:15 am
Team: Privateer
Location: California
Contact:

Force Reload/Restart Button in Editor

Postby ColtonD719 » Tue Feb 13, 2018 10:16 am

A button in the editor menu to reload and restart the track would be a huge timesaver.

1 click vs. 17-ish keystrokes and 2 clicks. Considering the number of times many of us go back and forth between the game and Photoshop/Notepad/etc. in an edit session, those keystrokes add up fast!

Bonus, it would be extra cool if it updated textures as well. Getting those decals just right can take a lot of finessing.
Colton, Track Creator

Released MXS Tracks

wilson213
Posts: 150
Joined: Mon Nov 13, 2017 7:38 am
Team: Privateer

Re: Force Reload/Restart Button in Editor

Postby wilson213 » Wed Feb 14, 2018 3:39 am

I think that's already in game. /forcereload in chat

barrington314
Posts: 6422
Joined: Fri Feb 18, 2011 6:03 pm
Team: me
Location: Charleston, SC

Re: Force Reload/Restart Button in Editor

Postby barrington314 » Wed Feb 14, 2018 4:34 am

Once scripting comes maybe youll be able to add that button to the editor UI. :wink: :lol:

wilson213
Posts: 150
Joined: Mon Nov 13, 2017 7:38 am
Team: Privateer

Re: Force Reload/Restart Button in Editor

Postby wilson213 » Wed Feb 14, 2018 4:59 am

It would definitely make sense on demanding tracks. I still just exit & reload but if it was a button I would probably use it :D

User avatar
ColtonD719
Posts: 190
Joined: Tue Jun 21, 2016 4:15 am
Team: Privateer
Location: California
Contact:

Re: Force Reload/Restart Button in Editor

Postby ColtonD719 » Thu Feb 15, 2018 6:23 pm

barrington314 wrote:Once scripting comes maybe youll be able to add that button to the editor UI. :wink: :lol:

In the future, anything will be possible. If only I knew more than HTML 4.1.
Colton, Track Creator

Released MXS Tracks

User avatar
ColtonD719
Posts: 190
Joined: Tue Jun 21, 2016 4:15 am
Team: Privateer
Location: California
Contact:

Re: Force Reload/Restart Button in Editor

Postby ColtonD719 » Tue Feb 20, 2018 10:03 am

Just learned that you can up-arrow to your last chat input. At least now I'm not typing the whole thing in every time!
Colton, Track Creator

Released MXS Tracks

User avatar
Wahlamt
Posts: 6395
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Force Reload/Restart Button in Editor

Postby Wahlamt » Wed Feb 21, 2018 3:51 am

ColtonD719 wrote:Just learned that you can up-arrow to your last chat input. At least now I'm not typing the whole thing in every time!

If you want to scroll through the server list (you have up to 20 saved), just have the server-field active and press page up/down ;) Can't remember what it is on mac, but it's some modifier + arrows I reckon.

User avatar
Wahlamt
Posts: 6395
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Force Reload/Restart Button in Editor

Postby Wahlamt » Wed Feb 21, 2018 4:07 am

Wahlamt wrote:
ColtonD719 wrote:Just learned that you can up-arrow to your last chat input. At least now I'm not typing the whole thing in every time!

Can't remember what it is on mac, but it's some modifier + arrows I reckon.

FN + ALT + Arrow 8)


Return to “Suggestion Box”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests