Remote Server Setup

Post your questions here
brendenNWmx31
Posts: 6
Joined: Fri Nov 09, 2012 4:36 pm
Team: Privateer

Remote Server Setup

Postby brendenNWmx31 » Sun Dec 23, 2012 6:43 am

I am trying to finish setting up my remote server and I have gotten to the point where I can get the server to run, but I can't seem to connect to the server using the domain or my dedicated IP.

The error shown in the command prompt looks like this:

AF_INET 75.149.173.185:51007 Sending session id 299b702 to slot 0 (password)
sendto: operation not permitted

It then continues trying to send the session, but does not display the error after initial try.

See here:

http://racing.mxsimnw.com/MX-Sim-Server-Error.jpg

Not quite sure what the problem is and couldn't find too much info on the web on how to remedy this. Has anyone came across this error before?

Thanks in advance for the help.

jlv
Site Admin
Posts: 13466
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Remote Server Setup

Postby jlv » Sun Dec 23, 2012 11:36 pm

You're getting a permission error while trying to send packets to the client. It could be your iptables settings or selinux trapping something.

Also, I wouldn't run the server from a web accessible directory. I'm not certain that it could be exploited but it's definitely a risk you don't need to take.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests