Trouble Connecting to multiplayer servers

Post your questions here
Bardragger3
Posts: 15
Joined: Sun Jan 29, 2017 4:23 pm
Team: Privateer

Trouble Connecting to multiplayer servers

Postby Bardragger3 » Fri Mar 17, 2017 2:02 am

I've been trying to connect to elsinore.mxsimulator.com:19801 but once it loads it immediately disconnects me from the server. I am relatively new to sim. Can anyone help me out?

jlv
Site Admin
Posts: 12147
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Trouble Connecting to multiplayer servers

Postby jlv » Fri Mar 17, 2017 2:42 am

There should be an error message. Probably on a track you don't have installed.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

Bardragger3
Posts: 15
Joined: Sun Jan 29, 2017 4:23 pm
Team: Privateer

Re: Trouble Connecting to multiplayer servers

Postby Bardragger3 » Fri Mar 17, 2017 8:16 pm

[quote="jlv"]There should be an error message. Probably on a track you don't have installed.[/quote
I have the track it is supposed to load. I was just trying to join Southwick, and it would load it normally, then right away once it loaded me in warm-up mode, it said disconnected. The other people in the server would be frozen behind me at the starting gate. I can still ride around, though. I am not really sure what I am doing wrong.

Bardragger3
Posts: 15
Joined: Sun Jan 29, 2017 4:23 pm
Team: Privateer

Re: Trouble Connecting to multiplayer servers

Postby Bardragger3 » Fri Mar 17, 2017 8:17 pm

jlv wrote:There should be an error message. Probably on a track you don't have installed.

I have the track it is supposed to load. I was just trying to join Southwick, and it would load it normally, then right away once it loaded me in warm-up mode, it said disconnected. The other people in the server would be frozen behind me at the starting gate. I can still ride around, though. I am not really sure what I am doing wrong.

jlv
Site Admin
Posts: 12147
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Trouble Connecting to multiplayer servers

Postby jlv » Sat Mar 18, 2017 3:41 am

Any error messages?
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
jakebarrett
Posts: 132
Joined: Sun Feb 19, 2017 7:47 pm
Team: Visual Designs
Location: UK, Bristol

Re: Trouble Connecting to multiplayer servers

Postby jakebarrett » Sun Mar 19, 2017 1:43 pm

you might not have the objects pack http://forum.mxsimulator.com/viewtopic.php?f=6&t=40401 the objects pack is just above hangtown
Image

Bardragger3
Posts: 15
Joined: Sun Jan 29, 2017 4:23 pm
Team: Privateer

Re: Trouble Connecting to multiplayer servers

Postby Bardragger3 » Sun Mar 19, 2017 5:13 pm

jakebarrett wrote:you might not have the objects pack http://forum.mxsimulator.com/viewtopic.php?f=6&t=40401 the objects pack is just above hangtown
jlv wrote:Any error messages?

Yup, that was the problem. Thank you.

User avatar
jakebarrett
Posts: 132
Joined: Sun Feb 19, 2017 7:47 pm
Team: Visual Designs
Location: UK, Bristol

Re: Trouble Connecting to multiplayer servers

Postby jakebarrett » Sun Mar 19, 2017 7:38 pm

Bardragger3 wrote:
jakebarrett wrote:you might not have the objects pack http://forum.mxsimulator.com/viewtopic.php?f=6&t=40401 the objects pack is just above hangtown
jlv wrote:Any error messages?

Yup, that was the problem. Thank you.

no problem
Image


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests