changing bike dynos

Post your questions here
User avatar
jakebarrett
Posts: 166
Joined: Sun Feb 19, 2017 7:47 pm
Team: Visual Designs
Location: UK, Bristol

changing bike dynos

Postby jakebarrett » Sun Mar 19, 2017 3:24 pm

how do you change a bike dyno to a different one ( because I want to change my bike dyno to a 2017sxf350)
Image

Knight24_
Posts: 82
Joined: Tue Feb 28, 2017 7:40 pm
Team: Privateer

Re: changing bike dynos

Postby Knight24_ » Sat Apr 15, 2017 4:13 pm

jakebarrett wrote:how do you change a bike dyno to a different one ( because I want to change my bike dyno to a 2017sxf350)

If you still haven't figured it out, you go into your .saf notepad(click on the .saf file once you've extracted your skin) Then the bike dyno will be on the top line https://gyazo.com/6f9a80986e2f4c629d9d590bc4821fce all you have to do it change that. So in the gyazo if I wanted to change it from the rm125 to the yz125 i literally would erase rm125 and put in yz125
Image


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests