Start server

Post your questions here
User avatar
MxWayGamer
Posts: 279
Joined: Mon Oct 13, 2014 3:46 pm
Team: MTFactory

Start server

Postby MxWayGamer » Thu Apr 13, 2017 5:34 pm

Hello !

I tried to restart my servers to make differents tests but after launch my script, I can't join my server.
JLV, can you check if all is ok in your side ?

By the way, why the server check www.mxsimulator.com during the launching ?
Thanks.
Image

jlv
Site Admin
Posts: 12148
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Start server

Postby jlv » Fri Apr 14, 2017 2:36 am

Are you sure you're using the correct IP address? You have to use your lan address from computers inside your network and the internet address outside your network.

The server looks for "keyserver.mxsimulator.com", which resolves to the same server as "mxsimulator.com" right now.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
MxWayGamer
Posts: 279
Joined: Mon Oct 13, 2014 3:46 pm
Team: MTFactory

Re: Start server

Postby MxWayGamer » Fri Apr 14, 2017 5:14 am

I didn't touch at my file. I just shutdowned my server and restarted after
Image

jlv
Site Admin
Posts: 12148
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Start server

Postby jlv » Sat Apr 15, 2017 2:06 am

The problem is you can't connect right? What's the server running on?
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
MxWayGamer
Posts: 279
Joined: Mon Oct 13, 2014 3:46 pm
Team: MTFactory

Re: Start server

Postby MxWayGamer » Sat Apr 15, 2017 10:20 am

It's working. I tried to join it this morning and it was ok. I don't know why it didn't work for two days...
Image

User avatar
Wahlamt
Posts: 5559
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden

Re: Start server

Postby Wahlamt » Sat Apr 15, 2017 9:17 pm

MxWayGamer wrote:It's working. I tried to join it this morning and it was ok. I don't know why it didn't work for two days...

jlv wrote:What's the server running on?

Do you have your server on your pc, a windows server, linux (CentOS, Debian, Ubuntu etc)? Basically which operating system?

User avatar
MxWayGamer
Posts: 279
Joined: Mon Oct 13, 2014 3:46 pm
Team: MTFactory

Re: Start server

Postby MxWayGamer » Sun Apr 16, 2017 10:58 am

It's linux server, I don't know exactly what version it is and I manage it with "putty" software
Image


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests