Can't Install

Post your questions here
Tony Moto626
Posts: 15
Joined: Tue Jun 25, 2013 12:43 pm
Location: California

Can't Install

Postby Tony Moto626 » Mon Jun 19, 2017 1:58 am

Hey there, I haven't played MXS in quiet sometime. I got a newer computer running Windows 10. I was trying to download and install MXS this afternoon, but I can't install it. I get it downloaded and I go to the Mxs install and it's not letting me open it, all it says is, "Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy." Can someone give me a hand with this please? It would be greatly appreciated.
Thank you! :D :)

User avatar
Wahlamt
Posts: 5841
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden

Re: Can't Install

Postby Wahlamt » Mon Jun 19, 2017 4:02 am

Have had this too. A redownload solved it for me.

Tony Moto626
Posts: 15
Joined: Tue Jun 25, 2013 12:43 pm
Location: California

Re: Can't Install

Postby Tony Moto626 » Mon Jun 19, 2017 10:54 pm

Wahlamt wrote:Have had this too. A redownload solved it for me.

I did that, but same thing...

jlv
Site Admin
Posts: 12315
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Can't Install

Postby jlv » Tue Jun 20, 2017 1:32 am

Probably another incomplete download. The installer for 1.11 on Windows is exactly 308,098,955 bytes.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

Tony Moto626
Posts: 15
Joined: Tue Jun 25, 2013 12:43 pm
Location: California

Re: Can't Install

Postby Tony Moto626 » Fri Jun 23, 2017 2:02 am

jlv wrote:Probably another incomplete download. The installer for 1.11 on Windows is exactly 308,098,955 bytes.

I'm trying to download it again, to see what happens...

Connermw
Posts: 1
Joined: Wed Sep 13, 2017 4:54 am
Team: Privateer

Re: Can't Install

Postby Connermw » Wed Sep 13, 2017 4:56 am

Did you ever find any way around this, I'm having the same problem


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests