Stock skins for some reason

Post your questions here
User avatar
sethiemeboi
Posts: 601
Joined: Fri Jul 03, 2015 5:17 pm
Team: VlastMX
Location: Right Behind You....
Contact:

Stock skins for some reason

Postby sethiemeboi » Wed Jun 21, 2017 11:35 pm

so i choose some skins and load up the game and they work just fine, but on the next restart my skins are all gone, helmet/gear/bike/wheels are all gone and are just the stock models, when i go to bike setup it says they are on though. pretty annoying having to race looking like a retard
Image

jlv
Site Admin
Posts: 12276
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Stock skins for some reason

Postby jlv » Thu Jun 22, 2017 1:10 am

Are your skin filenames really long? If the combined length of your name, number, bike name and skin filenames is over 984 characters it'll skip the skins.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
sethiemeboi
Posts: 601
Joined: Fri Jul 03, 2015 5:17 pm
Team: VlastMX
Location: Right Behind You....
Contact:

Re: Stock skins for some reason

Postby sethiemeboi » Thu Jun 22, 2017 2:53 am

jlv wrote:Are your skin filenames really long? If the combined length of your name, number, bike name and skin filenames is over 984 characters it'll skip the skins.

not THAT long for sure, but i have an update, it runs my skins as long as i don't change ANYTHING in the bike setup menu.. if i change my name from seth garrett to seth it'll not run my skins for some reason. idk how to explain it really. it's not bugging me that much because i just got the stock model replacement thing. not a big deal just kinda weird
Image

jlv
Site Admin
Posts: 12276
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Stock skins for some reason

Postby jlv » Fri Jun 23, 2017 2:09 am

Is it possible that you did a /readsetup that switched you to default skins and it didn't take effect until you changed your name?
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
sethiemeboi
Posts: 601
Joined: Fri Jul 03, 2015 5:17 pm
Team: VlastMX
Location: Right Behind You....
Contact:

Re: Stock skins for some reason

Postby sethiemeboi » Fri Jun 23, 2017 5:14 pm

jlv wrote:Is it possible that you did a /readsetup that switched you to default skins and it didn't take effect until you changed your name?

No, it just happens after i change something in bike setup, weather it be my helmet, gear, bike, wheels or name, upon the next restart i am in stock skins.
Image

jlv
Site Admin
Posts: 12276
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Stock skins for some reason

Postby jlv » Sat Jun 24, 2017 2:25 am

I just had another look at the code and it turns out the limit is 479 characters when you change your name, number, bike or skins. (The 984 limit is when you initially connect.) I bet you're over the limit.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

808
Posts: 136
Joined: Tue Feb 21, 2017 5:08 am

Re: Stock skins for some reason

Postby 808 » Sat Jun 24, 2017 2:40 am

jlv wrote:I just had another look at the code and it turns out the limit is 479 characters when you change your name, number, bike or skins. (The 984 limit is when you initially connect.) I bet you're over the limit.

alright i'll check that out
TeamHavocRacing wrote:If I see your UID in a server, I'll just kick that slot.

808
Posts: 136
Joined: Tue Feb 21, 2017 5:08 am

Re: Stock skins for some reason

Postby 808 » Mon Jun 26, 2017 6:58 pm

jlv wrote:I just had another look at the code and it turns out the limit is 479 characters when you change your name, number, bike or skins. (The 984 limit is when you initially connect.) I bet you're over the limit.

i shortened my names and it stopped, so i'm pretty certain that was the issue, thanks dude
TeamHavocRacing wrote:If I see your UID in a server, I'll just kick that slot.


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests