No text on the game

Post your questions here
Aure87
Posts: 8
Joined: Mon Apr 25, 2016 6:06 pm
Team: Privateer

No text on the game

Postby Aure87 » Sat Aug 04, 2018 9:00 am

Hello,

This morning I install a brand new debian 9.5 on my laptop.
I install mesa drivers and all dependencies i386 to install mx simulator.
After installing mx simulator 1.10, I don't have text on the pages...
Did a guy got this issue?

User avatar
Wahlamt
Posts: 6565
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: No text on the game

Postby Wahlamt » Sat Aug 04, 2018 9:13 am

Aure87 wrote:Hello,

This morning I install a brand new debian 9.5 on my laptop.
I install mesa drivers and all dependencies i386 to install mx simulator.
After installing mx simulator 1.10, I don't have text on the pages...
Did a guy got this issue?

I know this was a problem on Mac a while back. Try to install 1.12 instead :)

Aure87
Posts: 8
Joined: Mon Apr 25, 2016 6:06 pm
Team: Privateer

Re: No text on the game

Postby Aure87 » Sat Aug 04, 2018 9:23 am

Hi,

I made update 1.12, and it's the same...

User avatar
Wahlamt
Posts: 6565
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: No text on the game

Postby Wahlamt » Sat Aug 04, 2018 5:11 pm

I know I had a tough time to get it running the first time I installed in on a Linux machine, that time I installed all these libraries to get it to work. Some may not be needed, but take a look at them: http://forum.mxsimulator.com/viewtopic.php?f=17&t=8955&p=724339#p724351

Aure87
Posts: 8
Joined: Mon Apr 25, 2016 6:06 pm
Team: Privateer

Re: No text on the game

Postby Aure87 » Sat Aug 04, 2018 8:15 pm

Thanks for your post Wahlamt.
I didn't reboot my laptop after installing all of i386 library....
I removed the installation and .mxsimulator, reboot debian and re-install the game.
Now it works fine!


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests