Erode on Mac

Post your questions here
User avatar
nathanjames
Posts: 98
Joined: Mon Dec 18, 2017 11:22 pm
Location: Toronto

Erode on Mac

Postby nathanjames » Tue Dec 11, 2018 1:19 am

Having a lot of trouble figuring out how to get Erode to work on my Mac.

Running Sim through wine-preloader.

Thanks!

User avatar
Wahlamt
Posts: 7330
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Erode on Mac

Postby Wahlamt » Tue Dec 11, 2018 12:18 pm

Find the command line option, target, or somewhere you can input "--editor".

User avatar
nathanjames
Posts: 98
Joined: Mon Dec 18, 2017 11:22 pm
Location: Toronto

Re: Erode on Mac

Postby nathanjames » Sun Dec 30, 2018 9:34 pm

Cant seem to find anyway to do that.

User avatar
Wahlamt
Posts: 7330
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Erode on Mac

Postby Wahlamt » Mon Dec 31, 2018 7:22 am

If you follow these guides, you'll be able to use the editor: viewtopic.php?f=17&t=44074

Jay
Posts: 1627
Joined: Wed Oct 12, 2011 4:59 am
Contact:

Re: Erode on Mac

Postby Jay » Mon Dec 31, 2018 4:37 pm

I did some research for you and found this..
https://www.newegg.com/Gaming-Desktops/SubCategory/ID-3742?Tid=897484
should solve the issue.
Image

User avatar
nathanjames
Posts: 98
Joined: Mon Dec 18, 2017 11:22 pm
Location: Toronto

Re: Erode on Mac

Postby nathanjames » Fri Jan 04, 2019 5:52 pm

Jay wrote:I did some research for you and found this..
https://www.newegg.com/Gaming-Desktops/SubCategory/ID-3742?Tid=897484
should solve the issue.

Hahah thanks Jay. i'll look into it. unfortunately I use Logic Pro X for my job and need to stick with mac for now.


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest