Low res screenshot

Post your questions here
User avatar
Gilmar_Austin
Posts: 247
Joined: Sun May 29, 2016 6:08 pm
Team: Stance Moto
Location: Amsterdam,The Netherlands

Low res screenshot

Postby Gilmar_Austin » Wed Jan 30, 2019 7:23 pm

Hello i have a problem, whenever I make a screenshot it shows up in low res/quality I have all settings maxed 4k bike ect it looks great in game but still the screenshot looks like this Image i know it doesn't look too bad but in game it looks way better the same happens in photoshop my pc is very capable so I don't know how to fix this please help

PC Specs:

CPU: Intel Core i7 9800X
GPU: 2X GTX 1080Ti in SLI (1 ACTIVE FOR SIM)
RAM: Corsair Vengeance RGB PRO 3200MHz DDR4 32GB
STORAGE: Samsung 860 EVO 2 TB
PSU: HX850 V2
OS: Windows 10 Pro
MONITOR: Acer Predator Z35P 4k

BTW i have a post-processing mod on
:arrow:

User avatar
Wahlamt
Posts: 7033
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Low res screenshot

Postby Wahlamt » Wed Jan 30, 2019 8:41 pm

Have you turned up the settings in the nvidia control panel?

jlv
Site Admin
Posts: 13126
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Low res screenshot

Postby jlv » Thu Jan 31, 2019 2:49 am

I don't think it will be possible for the in-game screenshot capture to get the post-processing effects you're using. Try using a paint program to capture the screen shot.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
Gilmar_Austin
Posts: 247
Joined: Sun May 29, 2016 6:08 pm
Team: Stance Moto
Location: Amsterdam,The Netherlands

Re: Low res screenshot

Postby Gilmar_Austin » Thu Jan 31, 2019 2:57 pm

Wahlamt wrote:Have you turned up the settings in the nvidia control panel?

No wil try thank you
:arrow:

User avatar
Gilmar_Austin
Posts: 247
Joined: Sun May 29, 2016 6:08 pm
Team: Stance Moto
Location: Amsterdam,The Netherlands

Re: Low res screenshot

Postby Gilmar_Austin » Thu Jan 31, 2019 2:58 pm

jlv wrote:I don't think it will be possible for the in-game screenshot capture to get the post-processing effects you're using. Try using a paint program to capture the screen shot.

LOL why didnt i think of that :oops:
:arrow:


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests