Launching from the server page

Post your questions here
User avatar
savage_ryan4
Posts: 98
Joined: Sun Mar 04, 2018 7:53 pm
Team: hoes mad
Location: SoCal
Contact:

Launching from the server page

Postby savage_ryan4 » Thu Feb 21, 2019 7:47 am

I just built a new computer, and the game was running fine until I wanted to join as server from the online list (http://mxsimulator.com/servers/) On my old pc I could click "connect to this server" and it would open my game and connect me to the server. Now, I click the same button (even trying multiple servers) and nothing happens. I don't get an alert to run anything, a noise, nothing.
Image
you should click that fkn banner

User avatar
Wahlamt
Posts: 7222
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Launching from the server page

Postby Wahlamt » Thu Feb 21, 2019 8:17 am

Re-install the latest update, then re-download the latest snapshot.

User avatar
savage_ryan4
Posts: 98
Joined: Sun Mar 04, 2018 7:53 pm
Team: hoes mad
Location: SoCal
Contact:

Re: Launching from the server page

Postby savage_ryan4 » Fri Feb 22, 2019 3:50 am

Wahlamt wrote:Re-install the latest update, then re-download the latest snapshot.

latest update? i have the February snapshot from a few days ago
Image
you should click that fkn banner

User avatar
Wahlamt
Posts: 7222
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Launching from the server page

Postby Wahlamt » Fri Feb 22, 2019 7:01 am

savage_ryan4 wrote:
Wahlamt wrote:Re-install the latest update, then re-download the latest snapshot.

latest update? i have the February snapshot from a few days ago

Re-install update 1.12 to re-enable the the protocol to launch it from the web, then put in the latest snapshot again once it's working.

User avatar
savage_ryan4
Posts: 98
Joined: Sun Mar 04, 2018 7:53 pm
Team: hoes mad
Location: SoCal
Contact:

Re: Launching from the server page

Postby savage_ryan4 » Fri Feb 22, 2019 7:13 am

Wahlamt wrote:
savage_ryan4 wrote:
Wahlamt wrote:Re-install the latest update, then re-download the latest snapshot.

latest update? i have the February snapshot from a few days ago

Re-install update 1.12 to re-enable the the protocol to launch it from the web, then put in the latest snapshot again once it's working.

got it to work, thanks
Image
you should click that fkn banner

Scarvelli215
Posts: 11
Joined: Sun Sep 16, 2012 10:10 pm
Team: LS Racing
Location: Ohio

Re: Launching from the server page

Postby Scarvelli215 » Thu Mar 07, 2019 10:28 pm

I am having the same issue. never had a problem before and now having this issue. I have tried redownloading the game and then the latest snapshot and still nothing. All it does is opens a new URL that is just a blank page

User avatar
savage_ryan4
Posts: 98
Joined: Sun Mar 04, 2018 7:53 pm
Team: hoes mad
Location: SoCal
Contact:

Re: Launching from the server page

Postby savage_ryan4 » Fri Mar 08, 2019 6:27 am

Scarvelli215 wrote:I am having the same issue. never had a problem before and now having this issue. I have tried redownloading the game and then the latest snapshot and still nothing. All it does is opens a new URL that is just a blank page

I re-installed these and it worked for me:
https://forum.mxsimulator.com/viewtopic.php?t=47839
https://forum.mxsimulator.com/viewtopic.php?f=1&t=51622&hilit=snapshot
Image
you should click that fkn banner


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests