Error Message while playing?

Post your questions here
TheFlyingGear
Posts: 2
Joined: Sun Jan 20, 2019 11:45 pm
Team: TheFlyingGear

Error Message while playing?

Postby TheFlyingGear » Fri Mar 01, 2019 1:04 am

Im getting this error constantly while playing, and I can not seem to troubleshoot the problem. Below is the error, if anyone can help that would be amazing!

error: TypeError: undefined not callable (property 'get_bike_model' of [object Object])

jlv
Site Admin
Posts: 13203
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Error Message while playing?

Postby jlv » Fri Mar 01, 2019 2:20 am

"get_bike_model" was added in 2019-01-26 snapshot. You must be running something older.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

triplebd580
Posts: 137
Joined: Wed Nov 21, 2012 1:32 pm
Team: XFR Motorsports

Re: Error Message while playing?

Postby triplebd580 » Mon Mar 11, 2019 3:50 pm

I have the 2019-02-20 snapshot and for some reason is getting that same message.
Image

jlv
Site Admin
Posts: 13203
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Error Message while playing?

Postby jlv » Tue Mar 12, 2019 1:41 am

Make sure you're running that version when you get the message. You can check in-game by bringing up the menu. It'll be in the lower right corner.
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests