PNG / Safs not showing up in game

Post your questions here
User avatar
Yung Kryp
Posts: 333
Joined: Sat Jul 12, 2014 4:54 am
Team: www.C4Designs.co

PNG / Safs not showing up in game

Postby Yung Kryp » Tue Apr 30, 2019 1:27 am

Out of no where every time I drag a SAF or PNG into my personal folder to check a gear set it doesn't show up. First time this has happened since i got the game years ago. Any suggestions?

Ive restarted my PC / tried different names but still doesn't work.
Image
2015 FAMmx Racetech Spring SX Series 250 Pro Champion

User avatar
BcMxKx37
Posts: 1315
Joined: Sun Jun 02, 2013 5:20 am
Location: Costa Mesa, CA
Contact:

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby BcMxKx37 » Tue Apr 30, 2019 4:52 pm

does all the old stuff work?
Image

User avatar
Yung Kryp
Posts: 333
Joined: Sat Jul 12, 2014 4:54 am
Team: www.C4Designs.co

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby Yung Kryp » Wed May 01, 2019 2:40 am

BcMxKx37 wrote:does all the old stuff work?

Yeah
Image
2015 FAMmx Racetech Spring SX Series 250 Pro Champion

User avatar
BcMxKx37
Posts: 1315
Joined: Sun Jun 02, 2013 5:20 am
Location: Costa Mesa, CA
Contact:

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby BcMxKx37 » Wed May 01, 2019 3:53 am

Yung Kryp wrote:
BcMxKx37 wrote:does all the old stuff work?

Yeah


thats weird
Image

User avatar
Yung Kryp
Posts: 333
Joined: Sat Jul 12, 2014 4:54 am
Team: www.C4Designs.co

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby Yung Kryp » Thu May 09, 2019 7:25 pm

Anything on this jlv?
Image
2015 FAMmx Racetech Spring SX Series 250 Pro Champion

User avatar
NoFear345
Posts: 1585
Joined: Mon Mar 07, 2011 5:13 am
Team: IG: @dryan345
Location: California

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby NoFear345 » Thu May 09, 2019 8:47 pm

You have: rider_body-jm name-skin name
Not: rider-body
Only thing I could think of
Image

User avatar
Yung Kryp
Posts: 333
Joined: Sat Jul 12, 2014 4:54 am
Team: www.C4Designs.co

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby Yung Kryp » Thu May 09, 2019 9:11 pm

NoFear345 wrote:You have: rider_body-jm name-skin name
Not: rider-body
Only thing I could think of

This is what I have right here.

https://gyazo.com/6d41df845ad7f5d31214884d7daf822a

And ive sent it to others to test and it works in game. Thats the odd thing.
Image
2015 FAMmx Racetech Spring SX Series 250 Pro Champion

User avatar
808
Crushed Dissenter
Posts: 1037
Joined: Tue Feb 21, 2017 5:08 am

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby 808 » Fri May 10, 2019 1:14 am

Yung Kryp wrote:
NoFear345 wrote:You have: rider_body-jm name-skin name
Not: rider-body
Only thing I could think of

This is what I have right here.

https://gyazo.com/6d41df845ad7f5d31214884d7daf822a

And ive sent it to others to test and it works in game. Thats the odd thing.


Take out the . in the png name and i'm pretty sure it will work
James_122 wrote:The old folks home should limit you fossils on how much internet time you get a day. Hopefully they mashed your turkey meat up enough so you can chew it.

Image

User avatar
DBRider251
Posts: 1496
Joined: Fri Jun 21, 2013 5:38 pm
Team: LCQ Studios

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby DBRider251 » Fri May 10, 2019 1:28 am

You can't have periods in filenames. It reads a period as an endpoint and whatever after it is the filetype. It's thinking it's a .co filetype
Image

User avatar
Yung Kryp
Posts: 333
Joined: Sat Jul 12, 2014 4:54 am
Team: www.C4Designs.co

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby Yung Kryp » Fri May 10, 2019 1:29 am

DBRider251 wrote:You can't have periods in filenames. It reads a period as an endpoint and whatever after it is the filetype. It's thinking it's a .co filetype

For some reason all I did was restart my PC and it worked. the .co works.
Image
2015 FAMmx Racetech Spring SX Series 250 Pro Champion

User avatar
Wahlamt
Posts: 7325
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: PNG / Safs not showing up in game

Postby Wahlamt » Fri May 10, 2019 4:31 am

DBRider251 wrote:You can't have periods in filenames. It reads a period as an endpoint and whatever after it is the filetype. It's thinking it's a .co filetype

Think only the last . sets the filetype.


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest