Bikes Will Show Up But Gear Won't

Post your questions here
gavoonbacoon209
Posts: 5
Joined: Tue Oct 30, 2018 11:13 pm
Team: Privateer

Bikes Will Show Up But Gear Won't

Postby gavoonbacoon209 » Sun Apr 12, 2020 1:57 am

So I'm a new skinner and I wanna make gear and bikes for my friends. I sent them the bikes and they worked, but the gear won't appear in game. It shows up in bike setup but when it loads in it's just default. JLV said something about how it's in the wrong folder, but idk how to change it.

User avatar
KTM57
Posts: 13727
Joined: Wed Jul 07, 2010 2:42 am
Location: TX
Contact:

Re: Bikes Will Show Up But Gear Won't

Postby KTM57 » Sun Apr 12, 2020 2:06 am

Could you show us any errors that come up when you load a race using the gear?

gavoonbacoon209
Posts: 5
Joined: Tue Oct 30, 2018 11:13 pm
Team: Privateer

Re: Bikes Will Show Up But Gear Won't

Postby gavoonbacoon209 » Mon Apr 13, 2020 1:47 am

KTM57 wrote:Could you show us any errors that come up when you load a race using the gear?


It says Can’t load @rider_body-JreV2.jm or @Gavin Black & White/rider_body-JreV2.jm.

User avatar
KTM57
Posts: 13727
Joined: Wed Jul 07, 2010 2:42 am
Location: TX
Contact:

Re: Bikes Will Show Up But Gear Won't

Postby KTM57 » Mon Apr 13, 2020 5:50 pm

Well, it seems like you don't have those jms. Make sure you've named your model and skins properly.

rider_body-JreV2.jm
rider_body-JreV2_Gavin.png

User avatar
KTM57
Posts: 13727
Joined: Wed Jul 07, 2010 2:42 am
Location: TX
Contact:

Re: Bikes Will Show Up But Gear Won't

Postby KTM57 » Thu Apr 16, 2020 10:20 pm

KTM57 wrote:Well, it seems like you don't have those jms. Make sure you've named your model and skins properly.

rider_body-JreV2.jm
rider_body-JreV2_Gavin.png


Don't listen to me from the past. I swear I have done this before. There should be a hyphen instead of an underscore after the model name.

rider_body-JreV2.jm
rider_body-JreV2-Gavin.png

User avatar
Wahlamt
Posts: 7632
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Bikes Will Show Up But Gear Won't

Postby Wahlamt » Fri Apr 17, 2020 7:56 pm

Also worth to mention, blank spaces are never a good idea to have in file names.


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests