start gate.

All about making tracks for MX Simulator
User avatar
Bradclay306
Posts: 76
Joined: Fri Aug 19, 2016 4:42 pm
Team: Privateer
Location: england

start gate.

Postby Bradclay306 » Mon Jan 30, 2017 5:33 pm

putting some gates on 2 supercross tracks and the gate is over a bike length away from the gate everytime. ive followed multiple tutorials and videos and tried it multiple times, thoughts?
Image

User avatar
Wahlamt
Posts: 5353
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden

Re: start gate.

Postby Wahlamt » Mon Jan 30, 2017 5:46 pm

If you have 10 gates and you start in place 25 for example, you'll be pushed 1 row back.

User avatar
Bradclay306
Posts: 76
Joined: Fri Aug 19, 2016 4:42 pm
Team: Privateer
Location: england

Re: start gate.

Postby Bradclay306 » Mon Jan 30, 2017 5:51 pm

Wahlamt wrote:If you have 10 gates and you start in place 25 for example, you'll be pushed 1 row back.

ah ok, is there any way to change what gate youll be put on? i know online its server.gate but what about offline?
Image

User avatar
mxsrider96
Posts: 3272
Joined: Mon Sep 10, 2012 12:15 am
Team: PoGo
Location: Indiana

Re: start gate.

Postby mxsrider96 » Mon Jan 30, 2017 6:08 pm

Bradclay306 wrote: ah ok, is there any way to change what gate youll be put on? i know online its server.gate but what about offline?

On the "New Race" page, at the bottom half of the screen, set the gate you want to "Human"
WAR CRY <3

Sun Burn

User avatar
Bradclay306
Posts: 76
Joined: Fri Aug 19, 2016 4:42 pm
Team: Privateer
Location: england

Re: start gate.

Postby Bradclay306 » Mon Jan 30, 2017 6:17 pm

mxsrider96 wrote:
Bradclay306 wrote: ah ok, is there any way to change what gate youll be put on? i know online its server.gate but what about offline?

On the "New Race" page, at the bottom half of the screen, set the gate you want to "Human"


ok its been a long day aha. stupid me
Image


Return to “Track Editing”

Who is online

Users browsing this forum: vonhooseondon and 2 guests