Sketchup heightmap problem

All about making tracks for MX Simulator
User avatar
honda23
Posts: 438
Joined: Wed Apr 04, 2012 1:05 pm
Team: RKI/JDS
Location: Italy

Sketchup heightmap problem

Postby honda23 » Wed Sep 13, 2017 1:10 pm

How can i fix this, if it's possible? After the last update the program is using this kind of "urban" map instead of the usual satellite map and now it's impossible to export the height map correctly...
Image
Gabriele Grossi #22 | RKI JayDeeSounds Italia Racing Team
Trackmaker, PM me to get your favourite track done at reasonable prices!
If you like my works --> https://www.paypal.me/Gabrielegrossi

User avatar
Wahlamt
Posts: 5896
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden

Re: Sketchup heightmap problem

Postby Wahlamt » Sun Sep 24, 2017 10:00 pm

I can't get the satellite either :(

User avatar
honda23
Posts: 438
Joined: Wed Apr 04, 2012 1:05 pm
Team: RKI/JDS
Location: Italy

Re: Sketchup heightmap problem

Postby honda23 » Mon Sep 25, 2017 10:25 am

Wahlamt wrote:I can't get the satellite either :(


I figured out that only the pro version has it, sketchup make doesn't have it anymore
Gabriele Grossi #22 | RKI JayDeeSounds Italia Racing Team
Trackmaker, PM me to get your favourite track done at reasonable prices!
If you like my works --> https://www.paypal.me/Gabrielegrossi

User avatar
AjHuett
Posts: 83
Joined: Sat Jun 07, 2014 3:06 pm
Location: Tue Jul 13, 2010 11:59 am

Re: Sketchup heightmap problem

Postby AjHuett » Sun Oct 01, 2017 3:48 pm

honda23 wrote:How can i fix this, if it's possible? After the last update the program is using this kind of "urban" map instead of the usual satellite map and now it's impossible to export the height map correctly...
https://i.gyazo.com/ae31598ef7a7bf4c485 ... e7c059.png

I have a couple houses and such if you wanna use them if you ever figure out how to make sketchup and mx sim to work together. Just PM if you ever want anything.
yamirider517 wrote:Oh you gonna make a nigga beg for it?... ok boo.

User avatar
Wahlamt
Posts: 5896
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden

Re: Sketchup heightmap problem

Postby Wahlamt » Sun Oct 01, 2017 6:54 pm

AjHuett wrote:
honda23 wrote:How can i fix this, if it's possible? After the last update the program is using this kind of "urban" map instead of the usual satellite map and now it's impossible to export the height map correctly...
https://i.gyazo.com/ae31598ef7a7bf4c485 ... e7c059.png

I have a couple houses and such if you wanna use them if you ever figure out how to make sketchup and mx sim to work together. Just PM if you ever want anything.



Return to “Track Editing”

Who is online

Users browsing this forum: Hurricane and 4 guests