Set from terrain inaccurate

All about making tracks for MX Simulator
User avatar
AtlasZoor
Posts: 276
Joined: Wed Aug 02, 2017 12:51 am
Team: Atlas Trackworks
Location: Zimbabwe

Set from terrain inaccurate

Postby AtlasZoor » Thu Feb 28, 2019 9:23 pm

Image
Image
Trying to make an sx track but as you can see the set from terrain just does not want to work.
Image

User avatar
Wahlamt
Posts: 7219
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Set from terrain inaccurate

Postby Wahlamt » Thu Feb 28, 2019 9:28 pm

That's expected, it's discussed here. This didn't use do be the case, but then instead you had about a million points instead to remove or such. JLV made an update that was asked for and now we don't have as many points anymore, but some inaccuracies instead.

User avatar
AtlasZoor
Posts: 276
Joined: Wed Aug 02, 2017 12:51 am
Team: Atlas Trackworks
Location: Zimbabwe

Re: Set from terrain inaccurate

Postby AtlasZoor » Thu Feb 28, 2019 9:47 pm

Wahlamt wrote:That's expected, it's discussed here. This didn't use do be the case, but then instead you had about a million points instead to remove or such. JLV made an update that was asked for and now we don't have as many points anymore, but some inaccuracies instead.


I've seen that thread, but I feel it was never this inaccurate. Maybe because the ground below is raised? or im just used to big mx tracks.
Image

User avatar
Wahlamt
Posts: 7219
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Set from terrain inaccurate

Postby Wahlamt » Thu Feb 28, 2019 9:50 pm

AtlasZoor wrote:
Wahlamt wrote:That's expected, it's discussed here. This didn't use do be the case, but then instead you had about a million points instead to remove or such. JLV made an update that was asked for and now we don't have as many points anymore, but some inaccuracies instead.


I've seen that thread, but I feel it was never this inaccurate. Maybe because the ground below is raised? or im just used to big mx tracks.

It's the later one. It's been this way ever since he changed it. Not sure how/why it happens or in which conditions it's better or worse, but it's definitely worse some times than others.

VUSTTOS
Posts: 764
Joined: Sun Jan 17, 2016 2:02 am
Team: Spanish MX Gamers
Location: GPS not working

Re: Set from terrain inaccurate

Postby VUSTTOS » Thu Feb 28, 2019 11:33 pm

AtlasZoor wrote:I've seen that thread, but I feel it was never this inaccurate. Maybe because the ground below is raised? or im just used to big mx tracks.

I had the same feeling working on a track a month ago.
Image


Return to “Track Editing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest