I can't get my custom track to work

All about making tracks for MX Simulator
User avatar
joshnoon94
Posts: 16
Joined: Mon Jan 08, 2018 5:12 pm
Team: Flatchat Racewear
Location: England

I can't get my custom track to work

Postby joshnoon94 » Fri Jul 26, 2019 7:41 pm

I have opened my track that I have made and it is saying 'Can't open '@FlatchatMotopark/texturelist'' whatr could I do to make it work?
Image

User avatar
joshnoon94
Posts: 16
Joined: Mon Jan 08, 2018 5:12 pm
Team: Flatchat Racewear
Location: England

Re: I can't get my custom track to work

Postby joshnoon94 » Fri Jul 26, 2019 7:58 pm

It worked when I was editing but now it doesn't and there isn't a texture list file but it worked before, have I deleted it?
Image

jlv
Site Admin
Posts: 13459
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: I can't get my custom track to work

Postby jlv » Sat Jul 27, 2019 1:14 am

What do you see when you type "/listfiles FlatchatMotopark" in the chat screen?
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
137
Posts: 2572
Joined: Wed Jun 24, 2009 1:31 am
Team: LCQ Studios / rF
Contact:

Re: I can't get my custom track to work

Postby 137 » Sat Jul 27, 2019 3:06 am

Take a "texturelist" file from any track and put it in your file and it should work!
If you enjoy what I make, donate to the cause 8) It's very much appreciated!!
Image

User avatar
joshnoon94
Posts: 16
Joined: Mon Jan 08, 2018 5:12 pm
Team: Flatchat Racewear
Location: England

Re: I can't get my custom track to work

Postby joshnoon94 » Sat Jul 27, 2019 4:00 pm

137 wrote:Take a "texturelist" file from any track and put it in your file and it should work!

I have done this and there are no decals and the rider and bike are black, I think I can sort this.
Image

User avatar
joshnoon94
Posts: 16
Joined: Mon Jan 08, 2018 5:12 pm
Team: Flatchat Racewear
Location: England

Re: I can't get my custom track to work

Postby joshnoon94 » Sat Jul 27, 2019 4:04 pm

jlv wrote:What do you see when you type "/listfiles FlatchatMotopark" in the chat screen?

It comes up with all the same files i have in the filder, so there is a tetxurelist only because i have put another tracks texture list in.
Image

User avatar
137
Posts: 2572
Joined: Wed Jun 24, 2009 1:31 am
Team: LCQ Studios / rF
Contact:

Re: I can't get my custom track to work

Postby 137 » Sat Jul 27, 2019 4:29 pm

My next guess would to check your decal or statue files to make sure everything is referenced correctly, I’ve had this happen to me before and I believe I solved it by checking all of my files to make sure everything was referenced correctly and turned out to be something in the statue file that was causing it. I could be wrong though!
If you enjoy what I make, donate to the cause 8) It's very much appreciated!!
Image

User avatar
joshnoon94
Posts: 16
Joined: Mon Jan 08, 2018 5:12 pm
Team: Flatchat Racewear
Location: England

Re: I can't get my custom track to work

Postby joshnoon94 » Sat Jul 27, 2019 5:08 pm

137 wrote:My next guess would to check your decal or statue files to make sure everything is referenced correctly, I’ve had this happen to me before and I believe I solved it by checking all of my files to make sure everything was referenced correctly and turned out to be something in the statue file that was causing it. I could be wrong though!
Thank you i shall try that now
Image


Return to “Track Editing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests