Whats your pc?

I've heard conversation coming out of animal pens that is more intelligent than what is going on in here.
mace-x
Posts: 2295
Joined: Wed Jan 02, 2008 5:53 am
Team: your sister´s fan!
Location: candy planet.
Contact:

Whats your pc?

Postby mace-x » Thu Apr 24, 2008 11:41 pm

mine:
-amd athlon x2 4800+
-palit nvidia geforce 9600gt sonic 1gb
-2 gb ram kingston
-motherboard gigabite ga-ma69g-sh3
:)
Image
Massacre ftw!

the human stupidity and the universe are unlimited, and im not totally sure about the universe...

User avatar
DJ99X
Posts: 15461
Joined: Tue Jan 15, 2008 11:36 am
Team: El Chupamobra
Location: Upper Shit Creek, Sans Paddlington

Re: Whats your pc?

Postby DJ99X » Thu Apr 24, 2008 11:57 pm

- Pentium 4 2.66GHz
-512 Ram
- ATI Radeon 9600 Graphics Card

Yeah, this computer is shite. I'm borrowing it off a friend (wish he would give me his computer, that thing is the bomb. And his 24" LCD!!!)

Pumaxcs
Posts: 12689
Joined: Sat Dec 15, 2007 11:50 pm
Team: Kyle/Luiz
Location: Western, Kentucky
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby Pumaxcs » Fri Apr 25, 2008 12:33 am

i kicking mine old skool

Dell XP 4550
ATI Radeon 9550 w/256meg
18" screen
Image
Everytime you post something stupid, a baby gets punched in the face. Please be smart, for the children.

MXS Cares

Voutare
Posts: 4891
Joined: Sun Jan 13, 2008 5:22 am
Team: Privateer
Location: Southern Vermont
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby Voutare » Fri Apr 25, 2008 1:16 am

I couldn't tell you.


It's black, with a few buttons on the front.

And I've got a 21" monitor.
Image

INVADEtheLINE
Posts: 552
Joined: Tue Mar 25, 2008 1:29 am
Team: Privateer
Location: New York, NY
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby INVADEtheLINE » Fri Apr 25, 2008 1:46 am

2007 Mac Pro

- (2) 3.2GHz Quad-Core Xeon (It means it's an 8-core computer)
- 32GB of RAM
- 2.5TB of HDD space (3HDD bays)
- NIVIDIA Quadro FX 5600
- 20'' Flat panel
- Mac OS X Leopard
- Parallels Desktop running Vista (lets me play MX Sim, among other applications)


Yes, this computer is expensive, but my uncle Tom works for Apple, so I got an amazing deal on it.
I'm going to college for Engineering, so it gets A LOT of use. Most of my storage is for videos my friends edit, as well as my music.

User avatar
frederick
Posts: 2412
Joined: Fri Mar 21, 2008 5:05 pm
Team: Adept
Location: Sweden
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby frederick » Fri Apr 25, 2008 3:04 pm

Dell...

thats all i know HAHAHA :oops: :lol:
Image

ddmx
Posts: 5264
Joined: Sun Apr 20, 2008 3:36 pm
Team: Epikmx.com
Location: Midland MI
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby ddmx » Tue Apr 29, 2008 2:17 am

Holy shiite, 32 GB of ram! You could run 40 riders, with each rider modeled in high def with hi def tracks, textures, and objects, have 10 instances of photoshop running, 13 mozilla firefoxs, and your pc would still only be running at 5% usage. JK, lol. I'm running a new gateway with AMD 6000, 8500gt, 2gb ram, nothing special.
The MXS 1%

INVADEtheLINE
Posts: 552
Joined: Tue Mar 25, 2008 1:29 am
Team: Privateer
Location: New York, NY
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby INVADEtheLINE » Tue Apr 29, 2008 2:48 am

ddmx488 wrote:Holy shiite, 32 GB of ram! You could run 40 riders, with each rider modeled in high def with hi def tracks, textures, and objects, have 10 instances of photoshop running, 13 mozilla firefoxs, and your pc would still only be running at 5% usage. JK, lol. I'm running a new gateway with AMD 6000, 8500gt, 2gb ram, nothing special.



Yeah exactly..I've tried running the full gate, but it's soo hectic- no room to ride lmao. Once I get back to my Mac, I'll try and record what it's like with a full gate.
And yes, my graphics are turned all the way up, and there's never lag lol.

ddmx
Posts: 5264
Joined: Sun Apr 20, 2008 3:36 pm
Team: Epikmx.com
Location: Midland MI
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby ddmx » Tue Apr 29, 2008 3:07 am

I can run about 30 riders, graphics turned up all the way, and run it with no lag! It's pretty nice, but getting through that first turn if you don't have the holeshot is crazy! I'll model you a high def rider if you want it, I was going to anyway so I could play just 1 or 2 players, but it would look really nice! The only thing is I don't know if the game would crash?
The MXS 1%

User avatar
Wilson
Posts: 987
Joined: Fri Dec 07, 2007 3:22 am
Team: Privateer
Location: Vegas
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby Wilson » Tue Apr 29, 2008 3:09 am

how detailed?

ddmx
Posts: 5264
Joined: Sun Apr 20, 2008 3:36 pm
Team: Epikmx.com
Location: Midland MI
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby ddmx » Tue Apr 29, 2008 4:03 am

how much do you want is the question? I can do just about anything you want. It all comes down to what the game can handle. I had a rider model last night that was closing in on 10,000 faces but realized that that would be way too much! Like I said, anything is possible.
The MXS 1%

User avatar
nickmx
Posts: 443
Joined: Sat Dec 01, 2007 8:35 pm
Team: Privateer
Location: TEXAS
Contact:

Re: Whats your pc?

Postby nickmx » Mon Jun 16, 2008 8:18 pm

INVADEtheLINE wrote:2007 Mac Pro

- (2) 3.2GHz Quad-Core Xeon (It means it's an 8-core computer)
- 32GB of RAM
- 2.5TB of HDD space (3HDD bays)
- NIVIDIA Quadro FX 5600
- 20'' Flat panel
- Mac OS X Leopard
- Parallels Desktop running Vista (lets me play MX Sim, among other applications)


Yes, this computer is expensive, but my uncle Tom works for Apple, so I got an amazing deal on it.
I'm going to college for Engineering, so it gets A LOT of use. Most of my storage is for videos my friends edit, as well as my music.

thats more like a server computer and the graphics card isn't made for playing games its mainly for autocad if you didn't know
Image

Netdemon01
Posts: 505
Joined: Thu Jan 10, 2008 2:02 am
Team: Privateer
Location: Altoona, PA

Re: Whats your pc?

Postby Netdemon01 » Mon Jun 16, 2008 11:34 pm

Core 2 Quad Q6600 CPU
Asus P5B-MX Motherboard
NVIDIA GeForce 9600 GT Graphics Card
Corsair TX750 750Watt Power Supply
2GB Ram

It scores a 42506 PC Wizard 2008 Rating
#189

"This game will always be about pushing it right to the edge without going over .... to keep up with the top riders you will still have to be right on the edge of control." - jlv

Eat_Dirt

Re: Whats your pc?

Postby Eat_Dirt » Tue Jul 01, 2008 10:20 pm

hey guess what guys!!! i got a brand new pc today :D .... its got a triple core processer.... 500gig hardrive and 4gig of RAM!!! im so happy!!! the sucks part is since its new it uses vista... and my logitech controller isn't compatible... so ill have to find sumthing that is.... anyways just wanted to let u guys know.. and yeah btw mx sim is amazing now... fully pumped graphics and up to 35 riders.... :D im so happy..lol

User avatar
DJ99X
Posts: 15461
Joined: Tue Jan 15, 2008 11:36 am
Team: El Chupamobra
Location: Upper Shit Creek, Sans Paddlington

Re: Whats your pc?

Postby DJ99X » Tue Aug 12, 2008 10:44 am

Got myself a new computer today. Here's the stats-

Intel E8400 Core 2 Duo, 3.0 Ghz
4 Gig of Ram, 800 Hz
500 Gig Hard Drive
8800GT Graphics card, 512 MB
ASUS P5K-SE Motherboard
22" ASUS Widescreen Monitor (So good compared to the 17" CRT)
Running Windows XP, may dress it up to look like Vista though.

Unfortunately one of the RAM sticks was a dud, and needs to be returned, but that means the other stick needs to be returned as well, so this computer is useless till next week :/ At least I can use the screen on the other computer :D

Instead of struggling to run 15 people, I should be able to run a full 40 rider gate, running two games at once :D


Return to “Off Topic”

Who is online

Users browsing this forum: Br4Ap69, Daniel Cooper and 5 guests