problem with flat track

All about making tracks for MX Simulator
VRT_JPRLisbon_
Posts: 61
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:21 pm

problem with flat track

Postby VRT_JPRLisbon_ » Fri Dec 21, 2007 12:24 am

i have been testing some jumps on the last days but today after 1 or 2 test riding the editor its making fun of me lol :lol: and i have all the time a flat terrain no matter what i do , i tryed old backups of every file and no go :shock: , also tryed just the blank stock files and dont work .
Tryed 1 hour or so , im without more idieas , any tip for this ?

Re-instaled the game again , deleted the config file but i have allways tha same problem .

VRT_JPRLisbon_
Posts: 61
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:21 pm

Postby VRT_JPRLisbon_ » Fri Dec 21, 2007 1:07 am

Its something with the png file , i use paintshop pro but i tryed now with photoshop and dont work also , the wierd thing is that was working on the last days.

jlv
Site Admin
Posts: 13466
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Postby jlv » Fri Dec 21, 2007 1:13 am

You have to use the mx.exe from this page. The stock mx.exe can only read the tracks it's packaged with.

VRT_JPRLisbon_
Posts: 61
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:21 pm

Postby VRT_JPRLisbon_ » Fri Dec 21, 2007 2:01 am

That was the problem and its fixed , i did a new install and forgot that :P
Thanks.


Return to “Track Editing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests