Track modified when connecting to servers.

Post your questions here
User avatar
AtlasZoor
Posts: 103
Joined: Wed Aug 02, 2017 12:51 am
Team: Atlas Trackworks
Location: Zimbabwe

Track modified when connecting to servers.

Postby AtlasZoor » Tue Feb 20, 2018 8:44 pm

So I just released my track called 2018 cedar valley and people have reported that they cannot connect to servers (track modified). I have no clue as to why this is happening. On the server it shows people who have set fast lap times so it was working at some point. I then tested different servers to see if it was a server problem but I got the same message. Also if this is to any help. I did combine my sx and mx into the same .rar and the sx folder is using the info for texture and statues from the main folder. So I might have screwed something up when doing that. But I don't know why that would effect the main folder. Also no server is currently running the rough version so I don't know it is a problem that occurs throughout all 3 tracks.

Any help would be greatly appreciated!! :D
Image

User avatar
RH154
Posts: 135
Joined: Sun Jan 07, 2018 1:15 pm
Team: idk
Location: Jacksonville, Florida

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby RH154 » Tue Feb 20, 2018 8:44 pm

is it maybe because they have the flat and rough version?
Image

User avatar
AtlasZoor
Posts: 103
Joined: Wed Aug 02, 2017 12:51 am
Team: Atlas Trackworks
Location: Zimbabwe

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby AtlasZoor » Tue Feb 20, 2018 8:53 pm

RH154 wrote:is it maybe because they have the flat and rough version?


I don't think that is why because the rough version is a completely separate download. Also the rough version has everything renamed so it would not interfere with the normal smooth version. So it is pretty much a completely different track. Also I just took it out of my folder and I got the same message when connecting back to the server.
Image

DesertLife106A
Posts: 20
Joined: Mon Jun 18, 2012 11:48 pm
Team: Privateer
Location: Las Vegas, Nevada

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby DesertLife106A » Wed Feb 21, 2018 2:12 am

Having the same issue on a private server, all downloaded same stuff, running the same tracks same snapshots, not sure what's going on
"Give her the beans." -David Huckerchief

jlv
Site Admin
Posts: 12750
Joined: Fri Nov 02, 2007 5:39 am
Team: No Frills Racing
Contact:

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby jlv » Wed Feb 21, 2018 3:10 am

Try making a completely clean install+personal folder setup. Just the zzz*.saf files and nothing else. Then install your track and save the trackinfo. Does the hash in the trackinfo change?
Josh Vanderhoof
Sole Proprietor
jlv@mxsimulator.com
If you email, put "MX Simulator" in the subject to make sure it gets through my spam filter.

User avatar
Wahlamt
Posts: 6484
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby Wahlamt » Wed Feb 21, 2018 4:06 am

I get the error messages that I miss the files "@smallbale.shp" and "@gp_bb.shp", so if someone has those files but not some other person, they won't be compatible with each other. Also referencing to the main directory seems a bit weird? :shock:

User avatar
AtlasZoor
Posts: 103
Joined: Wed Aug 02, 2017 12:51 am
Team: Atlas Trackworks
Location: Zimbabwe

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby AtlasZoor » Thu Feb 22, 2018 12:39 am

So is this more of a widespread error then just me?
Image

User avatar
Andy_Hack
Posts: 2273
Joined: Mon Nov 01, 2010 11:47 am
Team: SplitFire
Location: Germany/Bavaria
Contact:

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby Andy_Hack » Fri Feb 23, 2018 1:05 am

Photobucket sucks.

DesertLife106A
Posts: 20
Joined: Mon Jun 18, 2012 11:48 pm
Team: Privateer
Location: Las Vegas, Nevada

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby DesertLife106A » Fri Feb 23, 2018 2:51 am

Two of us are fine in the server, only one friend is having the issue now, just verified he has those object packs.
Only seems to be on a few tracks; Hurricane hills, Fort Winton, and a newly released one called Cedar something(?)
Either way, will try a fresh folder on his and see what happens
"Give her the beans." -David Huckerchief

DesertLife106A
Posts: 20
Joined: Mon Jun 18, 2012 11:48 pm
Team: Privateer
Location: Las Vegas, Nevada

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby DesertLife106A » Sat Apr 28, 2018 2:16 am

Update for our issue on some of the SX tracks, seem to be missing some bales..
"@sx2018/models/bales/tuff/tuff-bentrevised.shp"
"@sx2018/models/bales/tuff/tuff-long"
"@sx2018/models/warning_light.shp"
Anyone have an idea where these are from?
"Give her the beans." -David Huckerchief

User avatar
Wahlamt
Posts: 6484
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby Wahlamt » Sat Apr 28, 2018 6:05 pm

DesertLife106A wrote:Update for our issue on some of the SX tracks, seem to be missing some bales..
"@sx2018/models/bales/tuff/tuff-bentrevised.shp"
"@sx2018/models/bales/tuff/tuff-long"
"@sx2018/models/warning_light.shp"
Anyone have an idea where these are from?

You need all rounds to see everything properly

DesertLife106A
Posts: 20
Joined: Mon Jun 18, 2012 11:48 pm
Team: Privateer
Location: Las Vegas, Nevada

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby DesertLife106A » Sun Apr 29, 2018 8:39 pm

Wahlamt wrote:You need all rounds to see everything properly

That's the thing that had me confused as I do have them all, is it possible something didnt download or extract properly?
"Give her the beans." -David Huckerchief

User avatar
Wahlamt
Posts: 6484
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:15 pm
Team: MLG Compton
Location: Sweden
Contact:

Re: Track modified when connecting to servers.

Postby Wahlamt » Sun Apr 29, 2018 11:15 pm

DesertLife106A wrote:
Wahlamt wrote:You need all rounds to see everything properly

That's the thing that had me confused as I do have them all, is it possible something didnt download or extract properly?

Probably. Does all of them show up in game?


Return to “Help / Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest